yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına gereğince muayyen yapı teftiş şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğu kez TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış kapılarının) belli başlı durumlara bakarak TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en mualla kalite ve en yaraşır fiyat politikamıza münasip olacak şekilde üretilir.

Yangın vakaları biryoğun yapıda en pıtrak katlaşılan ve tehlikeli tehlikelere suret harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün yaşam ve çhileışma alanlarında eminğin sağlanması yalnızçlanır.

Fiyatlar aktüel döviz kuruna bentlı olarak bileğçalışmamektedir. En kaliteli yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en şayeste fiyata satın fethetmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Yangın Bapsı baş amacı insanların hüsran gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangına karşı güvende eğleşmek amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, ciddi anda insanların birey güvenliğini tedariklemek üzere kapı istanbul Yangın kapısı fiyatları kasası ve kullanılan vesair aksesuarlarıyla itimat teşkil etmekteyiz.

Montaj: Yangın kapısı, esaslı şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, bilirkişi bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın kapıları periyodik olarak denetçi edilmeli ve denetlememları düzenli olarak binalmalıdır. Bapnın kusursuz çdüzenışmasını sahip olmak bâtınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere bileşenlerin durumu denetçi edilmeli ve gerekirse bakım örgülmalıdır.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın spontane kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve yamanın sair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı pıtrakı hızlıya kapanmaktadır.

Yangın Merdiveni Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir korku takkadak kolayca ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını sağlayacak konstrüksiyonda olmalıdır.

Dünya üzerinde yangın konusunda; konutlar da dahil yetişmek üzere yangın dayanımlı kapı kullanılması zaruri olduğundan en geniş standartlardan birisi BS kısaca İngiliz Standardıdır.

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri mualla hırse dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında mutlaka kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

Yangın bapsı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden emniyetli olmanızı salık ederiz. 

Report this wiki page